lørdag, januar 27, 2007

Bra uke :) mye kjærleik!

ting er litt klikk her, skulle egentlig hatt inn et bilde av sissel min! my very good friend :D hun ble tjue år i går. Og jeg,Kristin, Anja og Gunna dro på overraskelsesbesøk til henne. Det var gøy :D Godt å se deg igjen,vennen :)

Har hatt ei fiin uke :) bodd hos Morten fra mandag til fredag. som alltid, kjempekoselig :) Også har vi hatt en slags filmfestival på Lillehammer. "Amerikanske filmbilder- fra den kalde krigen til krigen mot terror" Dvs at vi har sett masse gratis amerikanskfilm. Jeg har sett "Menneskets barn", "Bobby", "Tre Konger", "V for Vendetta", "Top Gun" og "Bonnie and Clyde" ..tror det var alle. var ikke så mange egentlig, men :p har vært på noen foredrag også. mye bra uke :) har btw vært flink å trent. langspinn og vektstang. Sliter fremdeles en del med å gå ned trappa etter vektstang på torsdag : -/ !

Kommende uke blir slitsom :( opplæring på peppes 12:00 - 20:00 mandag til fredag. . Gruppeoppgave på skolen. Oppgava utlevers mandag og skal leveres fredag. ja.. det blir lett. Men det går nok! =)

3 Kommentarer:

Klokken 28 januar, 2007 13:01 , Anonymous Anonym sa ...

Takk for besøk og gave elskede:)Max koselig. Dere er så snille!
Du er en utrolig god venn og jeg er så innmariinnmariheltubeskrivelig glad i deg:)

-sissel

 
Klokken 28 januar, 2007 22:23 , Blogger INA RØNNING JOHANSEN sa ...

jaa, kaffe med ane! det hadde vært koselig. ellers så er det bare å stikke innom her, når som helst :)

 
Klokken 09 februar, 2007 21:43 , Blogger iD. sa ...

opdater bloggen din jente!!

 

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden